Kulinaria

Cudowna Podróż z Bombay Sapphirę

Cudowna Podróż z Bombay Sapphirę

W samym sercu warszawskiego Fortu Mokotów odbyła się impreza ,,Wielka Podróż Bombay Sapphire". W tej niezwykłej przygodzie uczestniczyły m.in.: Karolina Szostak, Weronika Rosami, Teresa Rosati, Agnieszka Więdłocha, Macademian Girl i inni. W trakcie wieczoru licznie zgromadzeni goście uczestniczyli w spektaklu, podczas którego zaprezentowano historię dżinu marki Bombaj Sapphire. Goście zostali zaproszeni do pomieszczenia przypominającego przedział pociągu.

więcej

Charytatywne Dziennikarskie Zawody Kulinarne 2016

Charytatywne Dziennikarskie Zawody Kulinarne 2016

Gwiazdy z pierwszych stron gazet uwielbiają gotować, a także pomagać potrzebującym. Można było się o tym przekonać podczas kolejnej odsłony akcji: Charytatywne Zawody Kulinarne Dziennikarzy 2016. Dziennikarze i gwiazdy spotkali się w ważnym celu, ponieważ dzięki temu wydarzeniu zebrano środki na pomoc dla hospicjum w Pucku założonego przez ks. Jana Kaczkowskiego.

więcej

Urodzinowe przywitanie lata z Raffaello

Urodzinowe przywitanie lata z Raffaello

Wieczorem 22 czerwca 2017 r. odbył się wyjątkowy event „Urodzinowe powitanie lata z Raffaello". Tym razem była to jubileuszowa 5 edycja, a także 25 urodziny ulubionych pralin Raffaello. Wśród zaproszonych gości pojawili się między innymi: Omena Mensah, Weronika Rosati, Edyta Herbuś, Joanna Horodyńska, Tamara Arciuch, Magdalena Mielcarz, Bartek Kasprzykowski i wielu innych. Główną atrakcją wieczoru był koncert Kayah i Andrzeja Piasecznego.

więcej

Warsztaty kulinarne z Teo Vafidisem

W studiu kulinarnym w Warszawie odbyły się warsztaty kulinarne towarzyszące premierze książki "Filozofia smaku'' Teo Vafidisa. W warsztatach z mistrzem udział wzięli m.in. dziennikarze i fotoreporterzy, którzy przygotowali potrawy na podstawie przepisów z książki. Na stołach zagościły wyborne potrawy takie jak: starożytna sałatka z pęczakiem i dressingiem z granatu, spanakopitakia - różki z ciasta filo z nadzieniem szpinakowym czy ośmiornica z fenkułem i zielonymi oliwkami...

więcej

Trendy Kolacji w ramach programu Szef dla Szefów

Trendy Kolacji w ramach programu Szef dla Szefów

W Muzeum Pałacu Króla Jana III w Warszawie odbyło się wydarzenie pt: „Trendy Kolacji". Na uroczystym spotkaniu było ponad 80 przedstawicieli branży HoReCa. Uroczyste wydarzenie zapoczątkowało nowy cykl spotkań w ramach programu „Szef dla Szefów" Makro Polska. Zapoczątkowano na nim najnowsze trendy kulinarne na sezon Jesień-Zima 2017/2018. Wydarzenie prowadziła Weronika Lewandowska, tworząca strategie marketingowe dla sektora HoReCa.

więcej

Prezentacja Fat Buddha Restaurant & Lounge

Prezentacja Fat Buddha Restaurant & Lounge

Fat Buddha Restaurant & Lounge oraz MeetingPlanner.pl zaprosili meeting planerów i dziennikarzy branżowych na wieczorne spotkanie, którego celem była prezentacja nowo otwartej przestrzeni eventowej – wyjątkowego lokalu, który mieści się przy ul. Mazowieckiej w Warszawie. Jedną z atrakcji wydarzenia była degustacja kuchni japońskiej i autorskich koktajli. Jak przystało na tego typu wydarzenia, nie mogło zabraknąć części artystycznej.

więcej
Copyright © motywmedia.pl Wszystkie prawa zastrzeżone